Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu evgin çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Umumiyetle pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının andıranında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden taban seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen bünyeda yapım yazar, montaj ve onarma süreçlerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de ağırlık kırmızııyoruz.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının sair bir önemli sebebi de herhangi bir arakçılık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları bağırsakin kolaylıkla açılabilmektedir.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri ikazyor ve usturuplu fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

ölçün bir müstacel çıkış kapısı umumiyetle 2000 TL ile 4000 TL arasında değişen bir fiyata malik olmaktadır. Fakat, kapının yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve başka özellikleri kabilinden faktörler yükselmekı etkiler.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Her yangın merdiveninin her dü yüzında korkuluk, hızmaşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen dışarıya esaslı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında essah bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın çabucak yararlanmaı kolaylaştırır.

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş Yangın Merdiveni Kapısı verebilirsiniz.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı ekseriya 60 zaman, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page